Produsul a fost adăugat în coș.

Ferma organică

Despre Fermă

Pe o suprafață inițială de 35.000 mp, într-o zonă deosebit de frumoasă,  situată la 20 km de Cluj-Napoca, în satul Băbuțiu, comuna Vultureni, cu un sol deosebit de fertil, am demarat la începutul anului 2016 o fermă de legume crescute fără chimicale.

Folosim anual aproape 8 km de folie de mulcire care oprește dezvoltarea buruienilor.

Am forat la mare adâncime pentru a avea apă proaspătă pentru plante.

Am construit în 2016, 2 sere moderne încălzite de 900 mp și o răsadniță cu mese de cultură de 240 mp. În 2018 am continuat dezvoltarea cu încă aprox. 1.900 mp de solarii moderne cu folie dublu inflată. În anul 2020 am ajuns la 5.600 mp de solarii profesionale și sere încălzite, dotate cu sisteme moderne de lumini de creștere și chiar cu muzică pentru creșterea plantelor.

Folosim semințe organice și îngrășăminte bio.

Dorința noastră este de a oferi clujenilor legume proaspete, sănătoase și gustoase.


Echipa

Suntem o echipă tânără și dinamică. Credem într-un stil de viață sănătos care începe cu o hrană sănătoasă! Muncim cu pasiune și cu eforturi mari pentru a demonstra că se poate și în România produce legume de calitate, gustoase și sănătoase.

Pentru realizarea culturilor tradiționale și noi crescute fără chimicale, am cooptat în echipă 2 specialiști cu experiență: dr. ing. Horea Ghibu și dl. Tămaș Viorel. De asemenea, colaborăm cu dna. nutriționist dietetician Luisa Florea.

„Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să dăm valoare pământului producând legume de calitatea I, crescute fără chimicale pentru că ne pasă de sănătatea familiilor noastre și a clujenilor.” Liviu Baltă


Valorile și oferta fermei noastre Colina


Colina Nouă

Ferma organică Colina Farms este parte dintr-un proiect care dorește să promoveze un nou stil de viață în România, un loc unde oamenii se pot conecta în armonie cu familia, prietenii, vecinii și natura, o comunitate care onorează sănătatea, frumusețea și viața. Detalii aici: https://colinanoua.ro.

Daca dorești să cunoști mai multe despre noi, lasă-ne datele și te vom contacta: