Produsul a fost adăugat în coș.

Ferma organică

Despre Fermă

Pe o suprafață inițială de 35.000mp într-o zonă deosebit de frumoasă  situată la 20km de Cluj-Napoca în satul Băbuțiu, comuna Vultureni, cu un sol deosebit de fertil, am demarat la începutul anului 2016 o fermă de legume crescute fără chimicale.

Folosim anual aproape 8km de folie de mulcire care oprește dezvoltarea buruienilor.

Am forat la mare adâncime pentru a avea apă proaspătă pentru plante.

Am construit în 2016, 2 sere moderne încălzite de 900mp și o răsadniță cu mese de cultură de 240mp. În 2018 am continuat dezvoltarea cu încă aprox. 1.900mp de solarii moderne cu folie dublu inflată.

Folosim semințe organice și îngrășăminte bio.

Dorința noastră este de a oferi clujenilor legume proaspete, sănătoase și gustoase.


Echipa

Suntem o echipă tânără și dinamică. Credem într-un stil de viață sănătos care începe cu o hrană sănătoasă! Muncim cu pasiune și cu eforturi mari pentru a demonstra că se poate și în România produce legume de calitate, gustoase și sănătoase.

Pentru realizarea culturilor tradiționale și noi crescute fără chimicale, am cooptat în echipă 2 specialiști cu experiență: dr. ing. Horea Ghibu și dl. Tămaș Viorel. De asemenea colaborăm cu dna nutriționist dietetician Luisa Florea.

„Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să dăm valoare pământului producând legume de calitatea I-a, crescute fără chimicale pentru că ne pasă de sănătatea familiilor noastre și a clujenilor.” Liviu Balta


Valorile si oferta fermei noastre Colina


Colina Nouă

Ferma organică Colina Farms este parte dintr-un proiect care dorește să promoveze un nou stil de viață în România, un loc unde oamenii se pot conecta în armonie cu familia, prietenii, vecinii și natura, o comunitate care onorează sănătatea, frumusețea și viața. Detalii aici: https://colinanoua.ro.

Daca dorești sa cunoști mai multe despre noi lasă-ne datele și te vom contacta: