Produsul a fost adăugat în coș.

Cutii cu legume

Alege ce ți se potrivește!

Green Box

Cu abonament – bilunar - 70 RON
Cu abonament – săptămânal - 65 RON
1-2 persoane
7 legume proaspete

Green Box Maxi

Cu abonament – bilunar - 125 RON
Cu abonament – săptămânal - 120 RON
2-3 persoane
7 legume proaspete

Produse opționale

*Produsele opționale se livrează în limita stocului disponibil doar împreună cu o cutie comandată.
Caș din lapte proaspăt de oaie 22 lei / 490-510 g
Cantitate:
490-510 g
Cimbru 6 lei / legătura
Cantitate:
legătura
Telina frunze 6 lei / legătura
Cantitate:
legătura
Leustean 6 lei / legătura
Cantitate:
legătura
Fasole pastai 20 lei / kg
Stoc epuizat.
Sirop de soc 20 lei / 750 ml
Cantitate:
750 ml
Cartofi mov 15 lei / 1kg
Cantitate:
1kg
Dovlecel zucchini 5 lei / Buc.
Cantitate:
Buc.
Ceapă 10 lei / 1kg
Cantitate:
1kg
Morcovi 7 lei / legătura
Cantitate:
legătura
Busuioc 5 lei / legătura
Cantitate:
legătura
Mentă 6 lei / legătura
Cantitate:
legătura

Ce spun clienții noștri

“Am început colaborarea cu echipa Colina Farms în urma unei reclame de pe Facebook și a unui simplu telefon. Am avut ocazia să cunoaștem o echipă tânără, dinamică și orientată înspre clienți. Cel mai mare avantaj e reprezentat de calitatea legumelor organice produse de Colina Farms, printr-o agricultură curată. În plus, raportul calitate-preț este unul foarte bun. Suntem o familie de trei persoane și vom menține abonamentul cât timp va exista Colina Farms. Bebelușul nostru a început diversificarea cu legume Colina în vara anului 2016 iar acum, peste iarnă, servește aceleași legume organice, din cămară și respectiv congelator. Mulțumim mult, Colina Farms! Recomandăm cu drag și încredere tuturor!”

Viorela Ligia Vaidean

“Pe cei de la Colina Farms i-am văzut mereu mai degrabă ca pe niște prieteni decât ca pe niște furnizori. Simpatici, calzi, deschiși la nevoile clienților, întotdeauna cu legume proaspete și variate. Mă bucur mereu de noutățile din livrări care nu se rezumă doar la legume "clasice" ci conțin și alte noutăți cum ar fi kale, rucola, mentă, cartofii violeți și altele. Mi-a plăcut mult că la planifcarea culturilor au fost implicați și consumatorii și am putut veni cu sugestii care sper că vor fi puse în plan. Pe ei i-aș recomda oricând unui prieten care este preocupat de calitatea hranei sau cuiva care vrea să găteasca mâncare cu adevărat gustoasă.”

Anca Eugenia

“Produse incredibil de proaspete și gustoase, de exemplu ruccola de la Colina Farms este cea mai bună din Cluj-Napoca. Livrarea la ușă și un raport preț-calitate echilibrat. Ce îți poți dori mai mult ? Țineți-o tot așa !”

Andrei Bichescu

“Am primit prima cutie de legume saptamana trecuta. Am pus cutia in frigider. Sambata gatind pt prima data cu legumele de la Colina Farms - Fermă organică de legume, am folosit cartofii. Am facut piure de cartofi, avand in vedere ca acest piure se face cu lapte, unt si condimente, am crezut ca acesti cartofi isi vor pierde gustul, insa, cand am gustat atat eu cat si sotul, am ramas surprinsi de gustul cartofului, care inca se mai simtea, in ciuda faptului ca a trecut prin mai multe etape de gatire ca sa ajunga in final, piure. Nu vreau sa exagerez, dar un gust incredibil de bun. Sfecla de asemenea a avut un gust minunat(in general eu o trec dimineata prin storcatorul de legume, si o beau pe stomacul gol, e foarte indicata, plina de vitamine). Cat despre salata verde, cel mai mare critic al legumelor in casa noastra este sotul, care e foarte pretentios. Dupa ce am terminat de facut salata verde, impreuna cu ridichiile, m-a intrebat de unde le-am cumparat ca au un gust excelent. Ne-am "batut" pt salata respectiva, avand in vedere ca de obicei o mancam singura pe cea cumparata din supermarket. In concluzie, Colina Farms - Fermă organică de legume, va multumim ca aduceti prospetime si gust nou si in anul 2017, in casele noastre.”

Geanina Marian

Procesul nostru

Pasul 1

Noi cultivam, recoltam si ambalam

Pasul 2

Tu alegi o cutie

Pasul 3

Noi livram gratuit